Slow juicer – bedst til hårde frugter og grøntsager

En slow juicer er et yderst nyttigt køkkenredskab, der laver sund, friskpresset og ikke mindst lækker juice. Man kan både bruge den til at juice vandholdige grøntsager som selleri og agurk, men også rodfrugter som guleroder og rødbeder og ikke mindst også bladgrønt som spinat og grønkål. Til sidst kan man komme en citron i eller for eksempel lidt ingefær, for at pifte sin juice lidt op og gøre den ekstra sund. Derudover kan man også juice alverdens frugter, som appelsiner, æbler, ananas og pærer.

Man kan juice søde juice med masser af frugt, men maskinen er også ideel, til at få en masse grøntsager indenbords på en nem og velsmagende måde. Hvis man derfor er træt af kedelige grøntsager, men man stadig gerne vil have de mange gode sundhedsmæssige fordele, som de indebærer, så vil en juicer være særdeles nyttig for en som dig. Så hvis du vil investere i dit helbred og dit velvære, så burde det her ikke være svært, da du bare har behov for et strømstik og en masse friske lækre råvarer.

Men hvad er en slow juicer egentlig?
Hvis du er helt på bunden, med hensyn til hvad sådan en juicer egentlig er, så skal du her få en forklaring. En slow juicer er en kompakt maskine, hvor man tager sine grønstager og frugter ned i et slags rør én efter én. Her kommer frugterne og grønstagerne så ned, hvor saften nænsomt bliver maset ud gennem en spirallignende snegl. Herefter bliver saften opdelt fra frugtkødet ved hjælp af en si. Til sidst ender man med to beholdere, hvor den ene er fyldt op med friskpresset juice, og den anden med en pulp af frugtkød, som faktisk også kan udnyttes til for eksempel et par velsmagende bøffer på panden til aftensmaden.

Der er massevis af gode opskrifter af juice, da der findes alverdens gode kombinationer af udsøgte lækre juice, hvor det er ideelt at bruge sådan en juicer. Hvis man vælger en opskrift med masser af bladgrønt, som spinat eller grønkål eller andet, som ikke er særlig vandigt, så er det en god ide, at man skiftevis først tager det bladgrønne og derefter noget vandigt, som for eksempel æbler, selleri eller agurk. Dette vil give dig det bedste resultat.

Super gode fordele ved en slow juicer

Hvis du er typen, som er bekymret for, at en slow juicer ikke vil være pengene værd, men vælger du stadig at give det en chance, så vil du ikke blive skuffet. Der er nemlig rigtig mange mennesker, som foretrækker en slow juicer, og det er der også mange gode grunde til. Der er nemlig mange fordele ved sådan en juicer frem for en saftpresser.

Det kan godt være, at en saftpresser skulle være hurtigere, og dermed har slow juiceren også fået sit navn. Men dette er umiddelbart ikke en ulempe, og en slow juicer er generelt meget bedre end en saftpresser og tilfredsstiller mange flere af folks ønsker til en god og effektiv juicer. En saftpresser er blandt andet ikke god til at juice bladgrønt, hvorimod at en slow juicer er optimal til dette. Juice, som er blevet lavet af en slow juicer, kan holde sig frisk i op til flere dage i køleskabet, hvor den beholder alle de gode vitaminer og mineraler, som er i de sunde råvarer, der er blevet juicet. Frem for en saftpresser, hvor juicen kun højst kan holde sig i en dag i køleskabet. Dette er tilfældet, fordi at en slow juicer stille og roligt maser saften ud af frugterne og grøntsagerne. Hvorimod en saftpresser slynger saften ud, og juicen bliver derefter siet fra frugtkødet, og der på den måde opstår mere luft i juicen. Derved bliver juicen hurtigere brun, og den kan derfor holde sig i kortere tid. På den måde mister juicen også mange af de sunde vitaminer og mineraler, ved at blive juicet i en saftpresser. Derved bliver frugterne og grønstagernes fordele også udnyttet meget bedre ved en slow juicer.
Hvis man er en travl person med familie og børn, skal man ikke juice med en saftpresser sent på aftenen, hvor det netop måske er det eneste tidspunkt, hvor man faktisk har tid. Grunden til det er, at maskinen nemlig larmer rigtig meget. Her ville du netop være meget gladere for en slow juicer, da den larmer en hel del mindre, og du derfor med sådan et redskab roligt kan juice på alle dagens tider.

Find slow juiceren, som passer perfekt til dig

Der findes mange forskellige versioner af slow juicere. Man kan få horisontale eller vertikale. Man kan få en juicer, som kan juice hele frugter og grøntsager, og man kan få en juicer, hvor man skal skære dem i lidt mindre stykker for det bedste resultat.

Der findes en masse forskellige mærker, som laver slow juicer, som for eksempel Wilfa, som har en klar vinder. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være fra Wilfa, at du får din juicer, da der er masser af gode slow juicere ude på markedet i dag. Du kan også vælge en fra Kuvings, som for eksempel har en juicer, som tager hele frugter, og nemmere kan det da snart ikke blive. Det vigtigste er dog, at du finder den juicer, som netop passer perfekt til dig og dine behov.

Men nu burde der ikke være nogen som helst tvivl om, at du selvfølgelig skal have dig en slow juicer, og du må have held og lykke, og ikke mindst god fornøjelse med din fremtidige positive investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *